Kickstarter-campagne voor remake Nederlandse Call of Combat | Gamer.nl

Kickstarter-campagne voor remake Nederlandse Call of Combat | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De Kickstarter-campagne duurt in totaal dertig dagen en loopt tot 20 maart. In die periode hoopt de studio 30.000 euro op te halen. Op het moment staat de teller op ongeveer duizend euro.

Call of Combat is een strategische real-time multiplayergame. Elke speler geeft bevelen aan een groep van vier soldaten in een Tweede Wereldoorlog-setting. Spelers maken teams en nemen het tegen elkaar op, waarbij de persoon met de meeste ervaring de leiding neemt en het team aanstuurt via een speciale interface.

In 2002 verscheen het eerste deel van Call of Combat, welke medeoprichter van KAVA Game Studio Florian Käding als hobby programmeerde. De nieuwe versie van de game krijgt meer gebalanceerde gameplay, grotere gevechten, meer maps en andere wapens. Geïntere eerden kunnen op de Kickstarter-pagina een demo downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou