Update: Actie-rpg Knights and Bikes behaalt Kickstarter-doel | Gamer.nl

Update: Actie-rpg Knights and Bikes behaalt Kickstarter-doel | Gamer.nl

De actie-rpg Knights and Bikes, van de voormalige ontwikkelaars van Ratchet & Clank en LittleBigPlanet, heeft zijn Kickstarter-doel van 100.000 Engelse pond gehaald. Met op moment van schrijven nog zo'n 35 uur te gaan is er 115.000 pond binnengehaald.

Oorspronkelijk bericht:
Foam Sword Studios heeft een Kickstarter-campagne opgezet voor hun eerste game: Knights and Bikes. De studio is opgezet door twee voormalige werknemers van Media Molecule en Insomniac.

Knights and Bikes is een actie-rpg vergelijkbaar met titels als Earthbound en Secret of Mana. De personages en wereld zijn allemaal met de hand getekend. Het verhaal speelt zich af op het eiland Penfurzy, waar een beroemde toeristenattractie als nep wordt geuit. Hoofdrolspelers Ne a en Demelza gaan op zoek naar de waarheid over de legendes van het eiland.

Voor de ontwikkeling van Knights and Bikes wordt 100.000 pond (ongeveer 131.000 euro) gevraagd. Donateurs die minstens 12 pond (ongeveer 16 euro) in de Kickstarter-campagne steken, krijgen een digitaal exemplaar van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou