Kevin Butler tweet PS3-root key per ongeluk | Gamer.nl

Kevin Butler tweet PS3-root key per ongeluk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Travis La Marr, bekend op Twitter als @Exiva, stuurde de root key naar Kevin Butler met het bericht "kom maar op". Butler had geen idee waar de code voor stond, en plaatste het bericht opnieuw met de grap "laat me raden… je hebt mijn slagschip laten zinken?" De tweet van Butler is inmiddels verwijderd.

Deze root key is de code waarmee hackers onlangs volledige toegang hebben gekregen tot de PlayStation 3. Hierdoor kunnen zij zelfgemaakte software, maar ook illegaal verkregen games op het apparaat afspelen. Travis La Marr stuurde de root key naar Butler in reactie op het nieuws dat Sony jacht maakt op hackers en mensen die informatie over de hack verspreiden. Hiertoe eist Sony gebruikersinformatie van websites als Twitter en YouTube.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou