Kerbal Space Program met volgende update uit Early Access | Gamer.nl

Kerbal Space Program met volgende update uit Early Access | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De ontwikkelaar meldt dat alle oorspronkelijk geplande features nu in het spel zitten. Daarom is het spel sinds de eerstvolgende update uit Early Acce en laat ook zijn bètastatus achter zich. Squad laat weten dat de ontwikkeling gewoon doorgaat en het spel nog steeds (gratis) updates zal krijgen. Het spel is nog niet heel lang in bèta: de alfafase liep 15 december ten einde.

Het is niet bekend wanneer de volgende update uitkomt. Squad somt wel de geplande features voor versie 1.0 op. Zo kunnen spelers hun ruimteschip tijdens een ruimtereis bijtanken door grondstoffen van onder andere asteroïden te verzamelen en om te zetten in brandstof. Verder komen er nieuwe onderdelen voor ruimteschepen en neemt Squad de economische balans van het spel onder handen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou