Kena: Bridge of Spirits mogelijk uitgesteld naar eind 2021

Kena: Bridge of Spirits mogelijk uitgesteld naar eind 2021

Volgens de officiële href="https://www.playstation.com/en-us/ps5/games/?smcid=pdc%3Aen-us%3Aprimary%2520nav%3Amsg-games%3Aps5" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PlayStation-website</a> verschijnt Kena: Bridge of Spirits in het vierde kwartaal van 2021.

Kena: Bridge of Spirits stond aanvankelijk gepland voor het eerste kwartaal van 2021, maar lijkt nu dus te zijn verplaatst naar later dat jaar. Officieel heeft ontwikkelaar Ember Lab echter nog niets laten weten.

Kena werd samen met de PlayStation 5 onthuld en betreft een action-adventuregame. Spelers moeten als de titulaire held geesten bevrijden uit en bos door te platformen, puzzels op te lossen met de Rot-wezentjes en vijanden te bevechten.

Ember lab werd in 2009 opgericht en is vooral bekend vanwege haar animatiefilms. Kena is het eerste gameproject van de studio.

Kena: The Bridge of Spirits verschijnt voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aaah jammer zeg. Vind deze game er zo mooi uitzien

0
test

@Aces-82 ik ook was ook en van de games waar ik het meest naar uitkeek op ps5 pc

0
test

@hulstpower maar blijkbaar ook ps4 dat was me even ontgaan

0
test

De indiegame die meer indruk maakte dan AAA Deathloop, Ratchet & Clank en Returnal bij elkaar.. Het ziet er gewoon zo gezellig uit, als iets van Rare op de N64 of SNES spel Mickey's Magical Quest ofzo. Banjo Kazooie had ook dat magische.. Maar dan wel met veel detail nowadays

0

Aanbevolen voor jou