Keer terug naar Age of Conan, ontvang bèta The Secret World | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met een verlenging van zes maanden wordt daar nog een in-game helm aan toegevoegd die tien procent extra experience geeft. Wanneer het account verlengd worden met twaalf maanden, krijgt de speler naast de bovengenoemde extra's ook een gratis exemplaar van de aankomende uitbreiding Age of Conan: Rise of the Godslayer.

Doorzettingsvermogen

"Terugkerende spelers bieden we ook twee weken gratis speeltijd en demogelijkheid om twee keer zo snel als normaal omhoog te gaan in level", aldusErling Ellingsen, projectmanager van Funcom. "We weten dat terugkeren naar een MMO veel doorzettingsvermogen vereist, dus het is ons doel om het de moeite waard te maken voor voormalige spelers. Met alle verbeteringen die zijn geïntroduceerd in het spel, proberen we zo veel mogelijk voormalige spelers bekend te maken met deze update."

De nieuwe uitbreiding voor Age of Conan, Rise of the Godslayer, introduceert een gebied in Aziatische stijl en een nieuw speelbaar ras: de Khitan. Verder kunnen wolven en tijgers worden opgevoed tot mounts. De uitbreiding verschijnt in 2010.

The Secret World

The Secret World is een nieuwe MMORPG die wordt ontwikkeld door Funcom en draait om drie facties: deIlluminati, de Templars en de Dragon. Het spel bevat geen verschillende kla en of levels, maar eengekozen personage kan wel volledig worden aangepast. Spelers hebbennaast honderden wapens de keuze om verschillende krachten als martialarts, voodoo of zwarte magie te leren. De locaties verschillen van NewYork en Londen tot Seoul. Wanneer de bèta van start gaat en wanneer het volledige spel in de winkels ligt, is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou