Nieuws

Katamari Damacy-maker onthult Wattam met trailer

Explosies staan centraal

Geschreven door Gijs Scheltens op
Katamari Damacy-maker Keita Takahashi toont zijn nieuwe PlayStation 4-game Wattam in een trailer. Spelers moeten levende objecten opstapelen en detoneren. Ieder object heeft zijn unieke eigenschappen en reageert met andere objecten.

Door een grote explosie zijn deze burgers van het stadje 'Wattam' de ruimte in geslingerd. Wattams burgemeester neemt het op zich om een zo groot mogelijke explosie te creëren om deze burgers de weg terug naar huis te wijzen.

Spelers kunnen nieuwe personages vinden door bepaalde objecten te combineren. Zo krijgen spelers bloemen door een regenwolk op gras te laten regenen. Ook maken gecombineerde objecten een uniek geluid, waardoor vanzelf en melodie ontstaat tijdens het spelen.

Er zijn verscheidene werelden vrij te spelen, waaronder vier gebaseerd op de vier seizoenen. Het spel krijgt naast een singleplayermodus coöpondersteuning. Keita Takahashi werkt samen met Journey-producer Robin Hunicke om Wattam te maken.

Het is nog niet bekend wanneer Wattam moet verschijnen. Tijdens de E3 onthult Sony meer details over de game op de stand van IndieCade.

Bron: Sony

Dit artikel delen:

Lees meer

'Verwacht geen Crackdown of Quantum Break op E3' The Escapists
1

Reacties op: Katamari Damacy-maker onthult Wattam met trailer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • casualkiller

    • 12 juni 2015 10:54
    haha geweldig. Ik dacht dat deze man gestopt was met games te maken en speeltuinen ging ontwerpen.. maar hij is back.. with a vengeance!!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.