Katamari Damacy-maker onthult Wattam met trailer | Gamer.nl

Katamari Damacy-maker onthult Wattam met trailer | Gamer.nl

Katamari Damacy-maker Keita Takahashi toont zijn nieuwe PlayStation 4-game Wattam in een trailer. Spelers moeten levende objecten opstapelen en detoneren. Ieder object heeft zijn unieke eigenschappen en reageert met andere objecten.

Door een grote explosie zijn deze burgers van het stadje 'Wattam' de ruimte in geslingerd. Wattams burgemeester neemt het op zich om een zo groot mogelijke explosie te creëren om deze burgers de weg terug naar huis te wijzen.

Spelers kunnen nieuwe personages vinden door bepaalde objecten te combineren. Zo krijgen spelers bloemen door een regenwolk op gras te laten regenen. Ook maken gecombineerde objecten een uniek geluid, waardoor vanzelf en melodie ontstaat tijdens het spelen.

Er zijn verscheidene werelden vrij te spelen, waaronder vier gebaseerd op de vier seizoenen. Het spel krijgt naast een singleplayermodus coöpondersteuning. Keita Takahashi werkt samen met Journey-producer Robin Hunicke om Wattam te maken.

Het is nog niet bekend wanneer Wattam moet verschijnen. Tijdens de E3 onthult Sony meer details over de game op de stand van IndieCade.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou