Kasumi-DLC voor Mass Effect 2 vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content draait om het nieuwe personage Kasumi. Zij heeft vaardigheden zoals Shadowcloak waarmee ze onzichtbaar kan worden. Ook bevat het pakket nieuwe wapens, een nieuwe set kleren voor de personages in Shepard's crew en een complete set nieuwe mi ies. De downloadbare content is per vandaag beschikbaar voor Xbox 360 en PC voor 560 Microsoft Points of 6 euro en 72 cent.

Ma Effect 2

Ma Effect 2 is een actie-RPG in een sciencefictionsetting waarin de speler in de schoenen van commandant Shepard stapt. Het spel-universum is groots en uitgediept en de speler heeft zelf de keuze welke facties hij bevriend houdt en welke hij tot vijand doopt. De speler heeft een team van 3 personages, die hij zelf kan samenstellen en veranderen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou