'Alle Overwatch-helden mogen meedoen aan Smash Bros'

'Alle Overwatch-helden mogen meedoen aan Smash Bros'

Als het aan Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard, ligt, mogen alle Overwatch-helden gebruikt worden in Super Smash Bros. Ultimate.

Overwatch verschijnt later deze maand voor de Nintendo Switch en de speculaties van een samenwerking met Smash Bros gaan al enige tijd in de rondte. In een gesprek met IGN wordt de vice-president van Blizzard gevraagd naar een mogelijke Smash Bros.-samenwerking. Volgens Kaplan is een Overwatch-held in Smash Bros zeker mogelijk, sterker nog, als het aan hem ligt gooien ze alle helden in de populaire vechtgame van Nintendo.

"Aan het Smash Brothers.-team: pak wie jullie willen, we houden van al onze personages en zien ze graag meevechten in Smash. Het zijn onze baby's maar jullie mogen ze stuk voor stuk gebruiken, jullie kunnen kiezen uit alle 31 personages." Als het aan Kaplan zelf ligt, is er één specifiek personage die hij graag ziet meevechten in Smash.

"Tracer is onze meid, onze mascotte en is mijn eerste keuze. Natuurlijk zijn er een aantal helden die ook in aanmerking komen, ik denk dat Doomfist precies past in Smash Bros. en dat ook veel mensen dit voor zich kunnen zien. Maar we kunnen gewoon niet om Tracer heen, zij is wat ons betreft de topkandidaat.

Smash Bros fighterpass

Het vierde personage van de Super Smash Bros. Ultimate-vechterspas isTerry Bogard. Dat betekent dat er nog maar één plekje vrij is in de huidige dlc. De kans bestaat dat het laatste plekje opgevuld gaat worden door Tracer.

Overwatch verschijnt 15 oktober voor de Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom Tracer? Bastion is veel leuker, Winston, Junkrat of mei. Tracer is maar een irritant personage in Overwatch.

0
test

@Buzzard Persoonlijke mening, zoals in t artikel staat heeft blizzard zelf haar tot onofficiele mascotte gemaakt, Het is ook een character waarvan zelfs mensen die geen overwatch spelen weten wie t is.

0

@darkmanwls Dat snap ik dat iedereen Tracer kent. In elke advertentie en op elke spelhoesje is tracer te zien. Het is inderdaad mijn persoonlijke mening.

0

Aanbevolen voor jou