Kaos relativeert kritiek op te hoge werkdruk bij Homefront | Gamer.nl

Kaos relativeert kritiek op te hoge werkdruk bij Homefront | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De anonieme werknemer beweert dat hij nu al zes maanden werkdagen draait van tien uur en dat er zelfs zeven dagen per week gewerkt wordt. Votypka stelt dat het volkomen normaal is en dat zulke tijden zich niet enkel tot zijn industrie beperken: "Marketeers, PR-mensen, de sector Digitale Media en zelfs accountants in verschillende sectoren werken 10 uur per dag, 52 weken per jaar."

De anonieme bron wist ook te melden dat veel werknemers tijdens de feestdagen door moesten werken en niet naar huis mochten om bij hun families te zijn, maar dat ontkent Votypka. "Geen enkele werknemer is gevraagd om op Thanksgiving of tijdens de kerstdagen te werken, ze waren gewoon vrij."

Bezetting

Homefront speelt zich af in 2027. Amerika is bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de het land zijn wereldmacht is verloren. De game is een first-person shooter, waarin spelers als onderdeel van het verzet proberen de Noord-Koreanen te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou