Kanye West wilde met Nintendo samenwerken

Kanye West wilde met Nintendo samenwerken

Muzikant Kanye West wilde in het verleden met Nintendo samenwerken.

Dat blijkt uit een verhaal van Reggie Fils-Aime, de voormalige directeur van Nintendo Amerika. Tijdens een recente aflevering van de Talking Games With Reggie & Harold Podcast vertelde hij dit.

Kanye West zou tijdens E3 een paar jaar geleden Nintendo's stand hebben bezocht en daar met Mario- en Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto hebben gepraat. Na dit bezoekje nodigde West Reggie Fils-Aime uit voor een gesprek op het kantoor van West. Zijn vrouw Kim Kardashian was ook tijdens de meeting aanwezig.

"Hij praatte onder andere over wat hij allemaal van plan was", zo blikt Fils-Aime terug. "Hij was aan het experimenteren met videogamecontent; hij wilde er reacties op krijgen. Hij kwam binnen en zei: 'Ik wil met Nintendo samenwerken'. We hadden zoveel projecten gaande bij Nintendo, waardoor we op dat moment geen mogelijkheid zagen om met Kanye samen te werken, dus ik moest een manier vinden om netjes voor het aanbod te bedanken."

Fils-Aime vervolgt: "Ik vertelde hem: 'Kanye, je wil niet met ons samenwerken want we zijn moeilijk, we zijn lastig. Het enige wat we doen is naar de allerbeste content toewerken. We zijn niet het type partner waar je mee wil samenwerken.' En hij keek mij aan en zei: 'Reggie, je bent precies het soort partner waar ik mee wil samenwerken, juist om die reden!'"

De samenwerking is uiteindelijk in ieder geval niet doorgegaan, al is niet bekend of er nog de intentie is om alsnog een samenwerking te starten. De volledige podcastaflevering is hieronder te beluisteren. Via de officiële website kan men doneren. Het geld is bedoeld voor dakloze studenten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig waren ze bij Nintendo slim genoeg om het niet te doen.

0

@DarkraverX helemaal mee eens !

0
test

Wat heeft doneren aan een vage amerikaanse stichting nu te maken met kanye west die een game over fishsticks wil maken? Snap werkelijk het verband niet.

0
test

@Ollongren Aangezien we zo 'brutaal' zijn de podcast hier te embedden, leek het ons wel zo netjes om te linken naar de website van de podcast, waar men kan doneren voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Nothing more to it, really.

0
test

@MichelMusters maar wat heeft het met elkaar te maken dan? Als ik geld doneer voor de amerikaanse overheid krijgen we meer nieuws over rappers? Huh? What have thing do with the other then?

0

@Ollongren you're a gay fish 😂

0

Aanbevolen voor jou