Kantemir Balagov regisseert The Last of Us op HBO

Kantemir Balagov regisseert The Last of Us op HBO

Kantemir Balagov regisseert de The Last of Us-serie op HBO. Dat meldt href="https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/last-of-us-hbo-series-finds-its-director-with-beanpole-filmmaker-exclusive" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Hollywood Reporter.</a></p>

Balagov is met name bekend van Beanpole, een Russische historische dramafilm uit 2019. Daarmee won de regisseur onder andere een prijs voor 'beste regisseur' op het filmfestival van Cannes.

The Last of Us wordt geschreven en geproduceerd door Chernobyl-schrijver Craig Mazin. Ook Neil Druckmann, regisseur van beide games, is co-producer van de serie. Volgens The Hollywood reporter leek het er eerst op dat Chernobyl-regisseur Johan Renck de serie zou regisseren, maar dat zou niet doorgaan wegens een conflicterend schema.

The Last of Us op HBO wordt in nauwe samenwerking met Sony ontwikkeld. Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions en Naughty Dog-president Evan Wells zijn onder andere betrokken bij het project.

De serie volgt het verhaal van de eerste game, maar verdere details ontbreken nog. Ook is er nog geen officiële releasedatum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zouden ze nu wel een succesvolle verfilming kunnen maken (witcher was ook goed tho, maar kan er meer niet bedenken)? De sleutel hiervan? stick to the story!

0

Aanbevolen voor jou