Kaarten zaterdag voor Dutch Comic Con bijna uitverkocht | Gamer.nl

Kaarten zaterdag voor Dutch Comic Con bijna uitverkocht | Gamer.nl

De kaarten voor Dutch Comic Con '16 op 26 maart zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog wat laatste kaarten beschikbaar.

Op 26 en 27 maart barst Dutch Comic Con ’16 los. Dutch Comic Con ’16 moet, net zoals vorig jaar, weer een paradijs op aarde zijn voor allerlei subgroepen binnen de geekcultuur. Voor gamers bijvoorbeeld zal er op het gebied van eSports genoeg te genieten zijn, want de DCC '16 huisvest verschillende competities van games zoals League of Legends en Hearthstone.

Voor cosplayers is er een wedstrijd op beide dagen van Dutch Comic Con ’16 voor zowel solo- als groep-acts, met drie prijzen voor beste kostuum, twee prijzen voor beste act en nog een geheime prijs. Deelnemers maken dus grote kans om naar huis te gaan met immense prijzen van sponsors als Proptimum en Thibra.

Natuurlijk is de Dutch Comic Con ’16 niet compleet zonder celebs om handtekeningen aan te vragen. We kondigden eerder al Stefanie Joosten aan, maar we hebben nog meer celebs toegevoegd aan de line-up. Zo is bijvoorbeeld Billy Dee Williams aanwezig, de acteur die zich onsterfelijk maakte met zijn rol als Lando Calri ian in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Hiernaast zijn er nog meer leden van de Star Wars-cast te bewonderen tijdens DCC ‘16, zoals de man achter het masker van Greedo, de alien die wel/niet als eerst op Han Solo schoot en John Ratzenberger, onder anderen bekend als majoor op Hoth in The Empire Strikes Back.

Koop hier kaarten voordat ze op zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou