Judgment komt in april naar PS5, Xbox Series en Stadia

Judgment komt in april naar PS5, Xbox Series en Stadia

Sega brengt het in 2019 uitgekomen Judgment op 23 april uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Google Stadia.

De game verscheen eind 2018 al voor PlayStation 4 in Japan en kwam in 2019 wereldwijd uit voor de console. De next-gen versie draait in 60 frames per seconde, heeft verbeterde laadtijden en bevat alle uitgegeven downloadbare content. 

Het spel komt daarnaast ook fysiek uit op PS5 en Xbox Series. Mensen die de game al op PlayStation 4 hebben gekocht, kunnen hun versie niet gratis upgraden naar een next-gen editie. Ook bestaande savedata kan niet overgezet worden.

In Judgment speelt men als rechercheur Takayuki Yagami. De game speelt zich af in het Kamurocho-district in Tokio. Yagami moer de moordenaar vinden van drie Yakuza-leden. Tijdens het onderzoeken van deze zaak wordt de protagonist geconfronteerd met meerdere vijanden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier ben ik ontzettend blij mee. Dit is de enige "Yakuza" die ik niet heb gespeeld!

0

@AGxKiiNG Ik heb hier wel gemixte gevoelens over. Leuk dat hij op de PS5 uitkomt, maar waarom krijgen PS4 bezitters niet de upgrade? Slechte beslissing wat mij betreft. Ben bang dat Atlus/Sega dit ook doet voor Persona 5 Royal.

0
test

@Quintex Ik denk dat dit fenomeen vaker gaat gebeuren. Kijk naar bijvoorbeeld Control. Ook deze game heeft een aparte next-gen versie (Ultimate Edition). Het is een belachelijk fenomeen jammer genoeg. Gelukkig zijn er nog voldoende ontwikkelaars die wel hun "gratis" next-gen upgrade aanbieden (o.a. Yakuza: Like a Dragon).

0
test

net begonnen met yakuza serie kijken als ik ze allemaal gespeeld heb of ik deze ook nog ga spelen.

0

Aanbevolen voor jou