Jrpg Astria Ascending wordt gemaakt door Final Fantasy-veteranen

Jrpg Astria Ascending wordt gemaakt door Final Fantasy-veteranen

Dit weekend heeft ontwikkelaar Artisan de jrpg Astria Ascending onthuld. De game verschijnt in 2021 voor consoles en pc.

De game draait om acht halfgoden die de wereld Orcanon moeten beschermen tegen het kwaad. Onderstaande trailer toont de verschillende rassen van de beurtelingse rpg, en een aantal van de twintig verschillende klassen. Ook bevat de game verschillende minigames, waaronder kaarspellen, shoot 'em ups en omgevingspuzzels.

Astria Ascending wordt geschreven door Kazushige Nojima, bekend van onder andere Final Fantasy 10 en Final Fantasy 7 Remake. Ook wordt de muziek gecomponeerd door Final Fantasy 12-componist Hitoshi Sakimoto en werken verschillende Bravely Default- en Nier: Automata-veteranen mee aan de game.

Astria Ascending moet in 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnen. De game wordt ook beschikbaar voor Xbox Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die art style is tof! Heb wel wat moeite met de animaties. Krijg daar een Flash-game-gevoel bij... Maar zeker leuk om in de gaten te houden :) Vooral bij een gebrek aan Fantasian op reguliere consoles is het fijn dat andere Final Fantasy-veteranen ook nog vergelijkbare JRPG's maken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Colt Toen ik de trailer zag en die dame haar houterige loopje zag doen, was ik gelijk een stuk minder geinterresseerd...

0
test

High end PCS, PS5 en XBOX zijn in staat op reflecties weer te geven lichtinval. You know what... Lets make a game without crappy graphics that we can play on a tablet but we just push it to consoles! Low production max cashing!

0

Aanbevolen voor jou