Journalist hint naar 'revolutionaire' aankondiging rondom Sega

Journalist hint naar 'revolutionaire' aankondiging rondom Sega

Japanse techjournalist Zenji Nishikawa claimt dat er een revolutionaire aankondiging rondom Japanse uitgever Sega op stapel staat.

Tijdens zijn meest recente

Watch on YouTube

meldde Nishikawa dat hij een "gigantische scoop" heeft vergelijkbaar met het Wired-artikel waarin de PlayStation 5 verder uit de doeken werd gedaan. Zijn "revolutionaire" aankondiging gaat volgens hem "de game-industrie laten schudden". In het nieuwe nummer van Weekly Famitsu, dat op 4 juni uitkomt, moet de aankondiging te lezen zijn.

In zijn column laat Nishikawa weten verder niet te kunnen melden waar de scoop over gaat, maar even later verklapt hij per ongeluk dat de aankondiging met Sega te maken heeft. "Zei ik Sega? Dan is het Sega." Daarbij liet hij weten dat het niets met een mogelijke 'Dreamcast 2' te maken heeft.

Hoewel niet bekend is wat de aankondiging inhoudt, speculeren fans nu dat get bedrijf mogelijk opgekocht wordt door Microsoft of Sony. Dit is echter alleen nog maar speculatie. Sega maakte vroeger arcadekasten en consoles en was de grootste concurrent van Nintendo. Na de Dreamcast stopte het bedrijf met consoles uitbrengen en ging het spellen voor concurrerende systemen maken. Het bedrijf heeft franchises zoals Sonic, Yakuza, Total War en Shenmue in handen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mij lijkt een samenwerking met Nintendo meer voor de hand liggen dan met Sony of MS. Lijkt me qua games ook beter te klikken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Laten we hopen dat Ms Sega niet heeft overgenomen. Dan zou er weer een bedrijf naar de knoppen gaan.

0

@Ghost ? Daar heeft Sega volgens mij zelf al lang geleden zelf voor gezorgd ;)

0

Aanbevolen voor jou