Josef Fares geeft context aan 'Fuck the Oscars'-opmerking

Josef Fares geeft context aan 'Fuck the Oscars'-opmerking

It Takes Two-ontwikkelaar Josef Fares heeft zijn beruchte "Fuck the Oscars"-opmerking die hij op The Game Awards maakte van context voorzien.

Dat deed hij in een gesprek met The Washington Post. De uitgesproken studiohoofd van Hazelight Studios stond in 2017 naast presentator en organisator Geoff Keighley op het podium van The Game Awards, en meldde toen in de camera: "Fuck the Oscars."

Aan The Washington Post legt Fares nu uit dat hij geen hekel heeft aan de prestigieuze filmprijs. "Toen ik op The Game Awards 2017 kwam, zei iedereen dat dit 'de Oscars van de games' was. Op het podium dacht ik toen: 'Fuck the Oscars, we hebben het hier prima naar ons zin.' Daar kwam die opmerking vandaan. Ik maakte geen statement over dat de Oscars slecht zijn."

Fares vindt wel dat games meer respect verdienen. Als iemand die voordat hij games ontwikkelde aan films werkte, kan hij de twee mediavormen dan ook vergelijken. "Als iemand die aan beide typen media heeft gewerkt - ik heb zes films gemaakt en vier games - zeg ik je: als ik in de toekomst weer een film ga maken, gaat dat als een vakantie voelen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou