Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast

Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast

Het is bekend wie Joel en Ellie in de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us gaan spelen.

De rol van Joel wordt vertolkt door Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian en Game of Thrones. Naast hem schittert Bella Ramsey als Ellie. Ramsey is vooral bekend om haar rol als de jonge edelvrouw Lyanna Mormont in Game of Thrones.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Craig Mazin, bekend van de geprezen miniserie Chernobyl, en Naughty Dog's Neil Druckmann. Voor zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen, maar er zijn plannen voor de verfilming van The Last of Us: Part 2 bij succes van de serie. 

In The Last of Us wordt een groot deel van de beschaving besmet met een virus waardoor men in agressieve, zombie-achtige wezens verandert. De weduwnaar Joel krijgt in deze post-apocalyptische wereld de opdracht om het meisje Ellie weg te smokkelen. De twee reizen door de Verenigde Staten en leren elkaar steeds beter kennen, terwijl Joel worstelt met het verliezen van zijn gezin. 

Zowel The Last of Us als het vorig jaar verschenen vervolg worden als twee van de beste games van de afgelopen tien jaar gezien. Beide spellen zijn ontwikkeld door Sony-studio Naughty Dog. Het is nog niet bekend wanneer de HBO-serie moet verschijnen.

The Last of Us
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet het niet vind het een goede acteur r maar niet joel. ik had bradley cooper of hugh jackman altijd meer in gedachte voor de rol. En Bella Ramsey vind ik nou ook niet echt Ellie. HBO heb ik dan wel weer vertrouwen in dat het iets heel vet word.

0

Laatst the last of us 2 uitgespeeld, zwaar gehyped spel. Hoe kan dit game of the year zijn? Ik vond het zeker een goede game, met een zwak einde, let op; SPOILERS!!! Het verhaal vind ik goed en gedurfd beginnen, muziek is goed, sfeer is goed. Ook het spelen met een ander karakter vond ik ijzersterk, omdat je de motieven van die persoon leert kennen vanuit diegenes perspectief. Ik was zeer benieuwd naar het einde en wilde doorspelen, ondanks dat ik de gameplay zeer repetief en soms saai vond. Het einde: hoe kan het zijn dat als je met 2 karakters speelt je in de eerste confrontatie eerst met de ene speelt en in de latere confrontatie met de ander. Ik had het sterk en gedurfd gevonden als je een keuze had moeten maken, doordat je beide karakters dan goed kent. Tegenwoordig hebben veel games meerdere eindes, afhankelijk van je keuzes. Hoe vet was het geweest als je hier had moet kiezen met wie je het spel had willen afmaken en wie je daarvoor opoffert; ik had dat echt vet gevonden en die keuze zou ik zeer moeilijk hebben gevonden en had dat daarom graag gewild. Het einde an sich was ook slap mijn inziens, ineens kent ze genade maar heeft daarvoor wel veel anderen omgelegd. Eindconclusie: nu is het een game waarin je geen grote eigen keuzes hebt, je speelt puur een film die vast staat van begin tot eind. Dat vind ik niet meer van deze tijd. Het is een wraakverhaal in een zeer realistisch en knap neergezette scene, maar dat is het ook. Daarom vind ik het een goede game en niet meer dan dat. Daarom vind ik get gehyped.

0
test

@Vizzie35 Het is game van het jaar omdat het nog steeds een zeer gewaagde stap zet zo ongeveer halverwege de game. Je hebt zeker een punt in die zin dat wat jij hoopte te zien interessant had kunnen zijn, maar het voelt beetje aan als 'ik hoopte dat te zien' zonder echt oog te hebben voor wat de game toch nog steeds erg gewaagd en provocerend maakt. SPOILERS!!!!!!!!!!!! Het gaat hier ook om de cycle of violence te doorbreken en dat kan alleen als beiden personages blijven leven. Dat is compassie, dat is medeleven. Als je als speler geforceerd werd een keuze te maken zal 1 personage wellicht altijd gestorven zijn. Dan krijg je een heel andere invalshoek en thematiek. Want dan krijg je wat alle andere games ons voorschotelen. Bloedlust en drang om te doden. Nu ja, je erkent wel dat de game knappe keuzes maakt maar dat einde, tja dat is 0.5% van de hele game. Ik vond het opmerkelijk hoe je plots beiden controleerde. ook dat had ik nooit gezien. Ik denk dat ND een uitgangspunt wilde creëren waarin je als gamer geen kant kiest. En dan primeert compassie, tolerantie, verzoening ipv black and white, wij tegen de rest. m.a.w. wat een samenleving meestal uit elkaar rijt.

0
test

@Vizzie35 Ik denk dat de game 100% terecht game of the year geworden is. Misschien hadden dingen anders gekund, zoals wat jij voorstelt, maar daar zou het in mijn beleving geen betere game van geworden zijn. Uiteindelijk is het toch het verhaal van Ellie. Ook de verandering halverwege staat ten dienste van het verhaal van Ellie. Het geeft een ander perspectief, maar is niet bedoeld als een splitsing. Ik game al 40 jaar (ja ik ben oud), en ben nauwelijks games tegen gekomen die zo'n sterk verhaal met karakterontwikkeling neerzetten. De enige andere 2 zijn planescape:torment (ja ik ben oud ;-) ) en TLOU 1.

0
test

@Vizzie35 als je niet inziet waarom dit DE game van 2020 is, dan snap je het. De game is bewust zo geschreven, ook met het oog op deel 3. Er was 1 einde mogelijk en is er bewust gekozen voor de genade van Ellie en haar ‘closure’ zeg maar. Abby is verder een personage dat opzettelijk is geïntroduceerd en bewust in leven blijft! Let maar op wie er in sowieso in deel 3 zit! Ik acht de kans groter dat deel meer om Abby gaat en Ellie zo goed als niet!

0
test

@Vizzie35 LoU2 had zeker een slecht verhaal, ik hoop dan ook dat de serie de games alleen als inspiratie gebruikt, en niet 1 op 1 vertaalt.

0

Aanbevolen voor jou