'Jason Momoa in onderhandeling voor rol in Minecraft-verfilming'

'Jason Momoa in onderhandeling voor rol in Minecraft-verfilming'

Acteur Jason Momoa zou in de laatste fase van onderhandelingen zijn om in de aankomende Minecraft-film te schitteren.

Dat meldt The Hollywood Reporter. De acteur is bekend van rollen in Game of Thrones en Aquaman. Jared Hess - bekend van Napoleon Dynamite - neemt de regie voor zin rekening.

Er wordt al jaren over de verfilming van de populaire game Minecraft gepraat. Verschillende mensen werden aan de productie en de regie van het project gekoppeld, waaronder Rob McElhenney van It's Always Sunny in Philadelphia en Mythic Quest.

Zover bekend moet de film om een tienermeisje en een groep avonturiers draaien die de blokkerige Overworld moeten reden van de Ender Dragon.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraagje: gaat dit een animatie/cg film worden, of realistisch? Onderdeel van de charme van Minecraft is toch wel de blokkerige omgeving en de blokvormige karakters.

0

@Ashalar Het kan toch haast niet anders zijn dat het een animatie film is. Ik heb meer mijn vraagtekens bij het feit dat Minecraft nagenoeg geen verhaal heeft. Ik krijg hier een beetje Battleship vibes bij... Niet goed.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik kan me hier werkelijk niets leuks aan bedenken anders dan dat het echt een kiddie film voor beneden de 10 jaar zal zijn.

0

Aanbevolen voor jou