Japanse trailer laat zien wat je precies van Pokémon Sword and Shield kan verwachten

Japanse trailer laat zien wat je precies van Pokémon Sword and Shield kan verwachten

Het langverwachte nieuwste deel in de Pokémon game-franchise is er bijna, om even alle aspecten van de game samen te vatten is er een Japanse overview-trailer uitgebracht over Pokémon Sword en Shield.

De nieuwe games zijn er bijna, nog twee weken en dan kunnen spelers eindelijk de wereld ontdekken en beginnen met het vangen van de nieuwste pokémon. De onderstaande trailer geeft nog even duidelijk weer wat we allemaal kunnen verwachten, ondanks dat het natuurlijk Japans is.

In het overzicht zien we natuurlijk veel nieuwe pokémon in actie, van Scorbunny tot de speciale editie van Sirfetch’d en Alcremie. Ook zien we veel van de omgeving waarin het avontuur zich plaats gaat vinden en de gyms, waarin je het op gaat nemen tegen de gymleaders. Je kan met je pokémon spelen, eten koken en uitgebreide je personage aanpssen.

Benieuwd naar hoe de game daadwerkelijk speelt? Een review van Pokémon Sword and Shield kan je binnenkort lezen op Gamer.nl. Tot dan kan je een kijkje nemen naar Jacco’s hands-on-ervaringen met de game. Hij heeft onder andere het volgende te zeggen, “Of Sword en Shield de ‘hardcore’ Pokémon-games zijn waarop velen hebben gewacht, hangt een beetje van je verwachtingen af. Het is grafisch gezien - zeker als je ze bijvoorbeeld naast Dragon Quest 11S houdt - geen grote sprong voorwaarts.”

Ook heeft Jacco een interview mogen houden met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield en waarom Sobble altijd zo verdrietig kijkt. Lees het volledige interview hier.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hebben jullie toevallig een indicatie wanneer de review online komt :P?

0
test

je ziet wel veel maar ik mis nog een details zoals hoe je een pokemon vangt. is dat weer 1000 ballen er tegenaan gooien of eerst verzwakken en dan een balletje gooien?

0
test

@HunterSeeker het is gewoon een pokemon game

0

Aanbevolen voor jou