Items ruilen in volgende Team Fortress 2-update | Gamer.nl

Items ruilen in volgende Team Fortress 2-update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Over de nieuwe spelmodus wilde Valve overigens verder nog geen uitspraken doen. "We gaan het daar waarschijnlijk pas over hebben zodra we erachter zijn hoe we het daar over moeten hebben", aldus Robin Walker van Valve. Wel liet hij weten dat er ook een twintigtal nieuwe wapens en hoofddeksels in de update zitten, die voort zijn gekomen uit de Polycount Contest, een competitie die spelers opriep om items te bedenken voor Team Fortre 2.

Polycount-items

Walker gaf aan dat zijn team de tijd heeft gehad om de items en met name hun bijbehorende attributen te testen. "De toevoeging van de Polycount-items is een afspiegeling van de hoeveelheid tijd die we gehad hebben om daaraan te besteden, maar ook van onze gewoonte om erg voorzichtig te zijn [met het toevoegen van items met attributen die de balans in het spel kunnen verstoren]."

Omdat het team meer tijd heeft gehad voor het verwerken van de Polycount-items, hebben ze er meer intere ante dingen mee kunnen doen dan voorheen het geval was bij het toevoegen van nieuwe items, zo stelt Walker. "We doen er als speciale verra ing ook een extra Polycount-pack bij dat niet bestaat uit de winnende inzendingen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou