Italiaanse GameStop lekt details Mortal Kombat 11 | Gamer.nl

Italiaanse GameStop lekt details Mortal Kombat 11 | Gamer.nl

De Italiaanse websiteversie van GameStop heeft met de plaatsing van de aankomende game Mortal Kombat 11 nieuwe details gelekt. In de beschrijving van de betreffende game wordt onder andere een nieuwe afbeelding getoond van het personage Shao Kahn.

In de beschrijving van Mortal Kombat 11 wordt gesproken over het bevatten van een compleet nieuwe game-engine. Deze nieuwe engine moeten de scènes in de game nog bloederiger maken dan dat ze vooraf al waren. Daarnaast wordt gesproken over een nieuw aanpa ing ysteem waarin onder andere nieuwe kleding en acce oires worden uitgelicht.

Ook maakt de game gebruik van de zogenoemde Fatality GoreTech die de executies nog gruwelijker maakt. Als laatst wordt in de algemene omschrijving benoemd dat de game wordt voorzien van systemen om het personage te personaliseren, dagelijks nieuws, voortdurend bijgewerkte beloningen en verbeterde matchmaking. Hiermee wordt vooral de nadruk gelegd op het zodanig versterken van de multiplayer-modus zodat het geschikt is voor e-sports.

Mortal Kombat 11

Overigens wordt op de pagina een nieuwe afbeelding getoond van het personage Shao Kahn die als pre-order bonus beschikbaar wordt gesteld.

Naast de normale versie heeft Mortal Kombat 11 een Premium-editie waarmee de game in een steelcase wordt geleverd en de spelers een Kombat Pa krijgt. Deze Kombat Pa bevat zes personages evenals zes Battlepa es.

Mortal Kombat 11 werd kort geleden onthuld tijdens The Game Awards via een trailer. Met de onthulling werd tevens bekend dat de game ook uit gaat komen op de Nintendo Switch.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april 2019 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou