It Takes Two is meer dan een miljoen keer verkocht

It Takes Two is meer dan een miljoen keer verkocht

Er zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren van It Takes Two verkocht.

"Dit toont aan dat er zeker genoeg gamers zijn die co-op-games willen spelen", zo meldt Josef Fares, de oprichter van ontwikkelaar Hazelight Studios, in een tweet. "Bedankt iedereen en hopelijk zien we meer games zoals deze."

It Takes Two draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out.

It Takes Two verscheen op 26 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Origin.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn inderdaad te weinig kindvriendelijke co-op games. Deze met mijn zoon gespeeld, is echt geweldig. Maar behalve Battle Toads is er niet veel wat echt leuk is. Vroegah was er zoveel meer

0
test

Ik heb mijn pc op de tv aangesloten en heb 4 Xbox controllers. Zelfs racegames hebben geen splitscreen meer op pc en uit andere games zoals halo,gears etc worden de functies er gewoon uitgesloopt. Echt zonde. Gelukkig kan je er sommige met nucleuscoop toch met 2 spelen. Dit zou toch echt wel beter moeten. It takes two is echt een superleuke game, heb er samen met een kameraad echt van genoten.

0

Aanbevolen voor jou