[is niet zeker]Geen pluche Sackboy bij LittleBigPlanet 2 in Europa | Gamer.nl

[is niet zeker]Geen pluche Sackboy bij LittleBigPlanet 2 in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verpakt in een steelcase-hoesje krijgen spelers naast het spel ook toegang tot een aantal exclusieve kostuums voor hun Sackboy. Zij kunnen deze aankleden als Clu van Tron Legacy, Gonzo van de Muppets en als Ratchet of Clank. De Amerikaanse versie krijgt daarnaast een pluche replica van hoofdpersonage Sackboy. Ook is de inhoud van deze versie verpakt in boekvorm.

LittleBigPlanet 2 is net als het eerste deel in de eerste plaats een platformgame. Nieuw ten opzichte van het eerste deel is dat er ook andere genres om de hoek komen kijken. Zo zal Sackboy niet alleen moeten lopen, springen en grijpen in verschillende platformlevels, maar moet hij bijvoorbeeld ook racen en schieten. Spelers kunnen hun eigen levels maken en die uploaden zodat andere spelers ermee aan de slag kunnen gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou