iRiver komt met nieuwe handheld op de markt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

iRiver, vooral bekend van zijn fancy MP3 spelers, begeeft zich op de handheld markt. De G10 moet de strijd aangaan met de heerschappij op handheld gebied door de GBA, DS en PSP. De specificaties, tot nu toe bekend:

- uitschuifbaar scherm van 800x480 pixels met 260.000 kleuren

- ruimte voor 4 of 8 GigaByte aan data

- gedreven door Windows Mobile 5.0

- geschikt voor een WiBro verbinding: Wirele Broadband

- iRiver plant een online winkel te openen om muziek, film en andere content aan te bieden die gebruikers met de G10 kunnen ophalen

De site verwacht meer info tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas, welke vandaag van start is gegaan.

Een leuk hebbeding op het oog, de vraag is of ie zal aanslaan. Eerder berichtten we over de Gizmondo, die tot op heden nog niet van de grond wist te komen. Nokia stopte volledig met het maken van consoles voor de mobiele gamer en van de aangekondigde portable Via console is ook nog weinig meer vernomen, hoewel de specificaties om te smullen zijn. iRiver zal een stevige voet tu en de deur moeten zetten om een zich een positie in de markt te verwerven.According to our friend Jason, that WiBro connection will not only be used for online gaming and game downloads, but also provide acce to a new iRiver music and movie service allowing subscribers to purchase content, store it in provided webspace, and then stream it to their G10.

Met dank aan Alweer en Dennis Mons voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou