Ion Fury-vervolg Phantom Fury verschijnt in 2023

Ion Fury-vervolg Phantom Fury verschijnt in 2023

Er is een vervolg op de shooter Ion Fury aangekondigd, genaamd Phantom Fury.

Uitgever 3D Realms en ontwikkelaar Slipgate Ironworks onthulden de game eind vorige week. De game moet zich vele jaren na het eerste deel afspelen. Hoofdpersonage Shelly 'Bombshell' Harrison ontwaakt met een nieuwe bionische arm en moet een reis door de VS maken om de Demon Core, een gevaarlijk artefact, te beschermen.

Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers meer dan twintig unieke wapens verwachten en kan de arm van Harrison van upgrades worden voorzien. Daarnaast moet de spelwereld "ongelooflijk interactief" worden. De ontwikkelaar noemt bruikbare computers, helikoptervluchten en speelbare arcademachines als voorbeelden.

Phantom Fury moet in 2023 uitkomen op Steam, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Het in 2019 uitgekomen Ion Fury is geïnspireerd door shooters uit de jaren 90, niet in de laatste plaats door het gebruik van de Build Engine, waar ook games als Shadow Warrior en Duke Nukem 3D op draaiden. Vorig jaar nam Embracer Group 3D Realms over. Ion Fury is ontwikkeld door Voidpoint, het vervolg wordt door Slipgate gemaakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal hyped. Staat ineens ergens bovenaan mijn verlanglijstje!

0
test

Ik vond het origineel een verrassend leuk spel dus laat deze maar komen!

0

Aanbevolen voor jou