IO Interactive tevreden over reacties op Kane & Lynch 2 | Gamer.nl

IO Interactive tevreden over reacties op Kane & Lynch 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kane & Lynch 2 kreeg uiteenlopende reacties van de pers. Volgens Tom Stratton, woordvoerder van de ontwikkelaar, komt dit door de unieke stijl van de game. "Ik denk niet dat er andere games zijn die spelers en critici zo erg in twee kampen verdelen, met scores die zowel extreem laag als extreem hoog zijn. Maar zo hoort het waarschijnlijk te gaan wanneer je een nieuwe weg in slaat en en niet een onorigineel product aflevert."

Kane & Lynch 2 heeft op moment van schrijven gemiddeld een score van 64 uit de volle score van 100 op de website Metacritic, waar recensies van verschillende uitgaven van over de hele wereld verzameld worden. Het hoogste cijfer voor de game die vorige week uitkwam is 90 uit de 100, terwijl het laagste cijfer 10 uit de 100 is.  "We zijn erg tevreden met Kane & Lynch 2", aldus Stratton. "In zijn uiteindelijke vorm is de game precies zoals we het hadden voorgesteld." Kane & Lynch 2: Dog Days is nu verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou