'Investeerders EA zien niks in Star Wars: The Old Republic' | Gamer.nl

'Investeerders EA zien niks in Star Wars: The Old Republic' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hickey verwacht dat aandeelhouders van EA pe imistisch zijn over de MMO die wordt ontwikkeld door BioWare. Hij verwacht dat aandeelhouders rekening houden met het gebrek aan succes dat Electronic Arts tot nu toe in het genre heeft gehad. Als voorbeeld wordt de in 2008 uitgekomen Warhammer Online: Age of Reckoning genoemd. De populariteit van de game daalde snel met als consequentie dat 64 servers gesloten moesten worden.

"We geloven dat veel investeerders tegen Star Wars: The Old Republic zullen stemmen, gezien het behaalde resultaat in het verleden", zegt Hickey.

The Old Republic

Star Wars: The Old Republic is een MMORPG waarbij de speler kan kiezen of hij als aanhanger van de Sith Empire of van The Galactic Republic gaat spelen. De game speelt zich zo’n 3.500 jaar voor de Star Wars-films af. Vanuit de donkere plekken van het universum is een machtig Sith-rijk opgestaan dat de aanval op The Republic opent.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou