Intro van mogelijke Final Fantasy 7 Remake-demo gelekt

Intro van mogelijke Final Fantasy 7 Remake-demo gelekt

De intro van een mogelijke demo van Final Fantasy 7 Remake is gelekt.

Vorige week gingen er al geruchten over een demo voor de langverwachte remake. De gametrackerwebsite Gamstat noemde de demo voor PlayStation 4 toen. Square Enix heeft de demo echter nog niet officieel aangekondigd.

Nu is er dus een video uitgekomen waarin het lijkt alsof iemand de demo al in het bezit heeft. In de video is het startscherm te zien, waarna de ogenschijnlijke intro van de demo wordt afgespeeld. Hoe de YouTuber in kwestie aan de demo komt is niet bekend.

Final Fantasy 7 Remake is een remake van de klassieke Square-rpg. De game wordt tijdens de remake in verschillende delen opgesplitst, die allemaal als complete games moeten aanvoelen. Het eerste deel verschijnt op 3 maart voor PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er wel zin in! FF7 is de 1e RPG die ik ooit helemaal heb uitgespeeld. Nostalgie!

0
test

Waar is de releasedatum van de demo dan?

0
test

@El Ninjo Square Enix heeft de demo nog niet officieel aangekondigd, dus een releasedatum zal dan ook nog niet bekend zijn.

0
test

@MelvinChowder Daarvan ben ik mij bewust, maar als er eerst al sporen gevonden waren van de demo op PSN en deze nu ook al middels mods / hacks gespeeld is, mag de aankondiging niet lang meer op zich laten wachten.

0

Aanbevolen voor jou