Black Isle Studios moet momenteel de laatste hand leggen aan de role playing game Icewind Dale 2. Hoewel de titel pas begin februari aangekondigd is moeten we eind mei al kunnen gaan genieten van het vervolg op de succesvolle game.

IGN kwam vandaag met de eerste beelden van het spel online, in de vorm van een trailer. Ook kon de website een praatje houden met lead designer Josh Sawyer. Zoals al eerder bekend zal het spel gebruik maken van de derde editie van de Dungeons&Dragons licentie van Wizards of the Coast en is het verhaal gebaseerd op een boek van R.A. Salvatore.Lead designer Josh Sawyer was kind enough to answer a few questions about one of the most promising titles to use the new rules, Icewind Dale 2.

When you're done, check out the new 15MB mpeg we've got in the media section. It's the first ever trailer of the game and shows off a lot of effects and levels. Hoewel het er grafisch in-game allemaal wat verouderd uit ziet belooft de developer ons qua gameplay te gaan verwennen. Het interview plus de trailer zijn op te halen op de volgende website. Met dank aan Kresselack voor het melden van dit nieuws.