Interactieve film Late Shift nu uit op PS4, Xbox One en pc | Gamer.nl

Interactieve film Late Shift nu uit op PS4, Xbox One en pc | Gamer.nl

De interactieve film Late Shift is vandaag verschenen op de href="https://www.microsoft.com/nl-NL/store/p/Late-Shift/BSZFRVD8JTJF?SilentAuth=1&wa=wsignin1.0">Xbox One, </a><a href="https://store.playstation.com/#!/nl-nl/games/late-shift/cid=EP4459-CUSA07805_00-LATESHIFTPS4GAME">PlayStation 4</a> en <a href="http://store.steampowered.com/app/584980/">Steam </a>Tijdens de film moeten kijkers 180 keuzes maken, die invloed hebben op de uitkomst van het verhaal.

Spelers hebben tijdens de film enkele seconden om een keuze te maken, voordat hij weer hervat. Sommige eindes van Late Shift zijn lastiger te bereiken dan andere en ook relatie met personages zullen verschillen.

Director Tobias Weber zegt tegen Sony dat het aanvankelijk lastig was voor de acteurs om de film te maken, maar dat dit snel veranderde:

"Uiteindelijk raakte de cast en crew gewend aan het proces en raakten we er vrij bedreven in. De cast was fantastisch. Joe en Haruka (de hoofdpersonen) hebben het fantastisch gedaan en wisten het hele script uit hun hoofd. We filmden eerst één verhaallijn en vervolgens deden we een variatie erop. Daarna veranderden we de camerahoek en deden we alle variaties nog een keer. Het was soms verwarrend, maar op de een of andere manier hebben we het gedaan."

Eind vorig jaar werd Late Shift in Amerika in enkele bioscopen getoond. Hierbij kon het publiek via een app keuzes maken om de film te beïnvloeden. Volgens geruchten werkt Netflix momenteel aan soortgelijke films of series.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou