Inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta mogelijk gelekt | Gamer.nl

Inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta mogelijk gelekt | Gamer.nl

Een Reddit-gebruiker genaamd Some_Info heeft informatie over de inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta gelekt.

De gebruiker heeft al vaker informatie over de game vrijgegeven. Eerder liet deze screenshots voor de gesloten alfa zien en heeft Some_Info details bekendgemaakt over Star Wars Battlefront 2 vlak voor de onthulling tijdens de E3 dit jaar.

In de bèta kunnen spelers hun favoriete personages kiezen om mee te strijden met in totaal 40 spelers op de Theed City-map. Volgens de laatst gelekte informatie kunnen spelers deelnemen in gevechten op Takodana en is er een Starfighter A ault-modus op Fondor voor 24 spelers tegelijk.

De Skirmish-modus komt terug in deze bèta onder de naam Arcade. Skirmish was in eerste instantie gericht op de co-op-modus met gemodificeerde maps en een toegevoegde arcade scoresysteem. De Arcade-modus bevat ook de mogelijkheid voor singleplayer en een splitscreen co-op multiplayer-modus voor twee spelers.

Eerder kondigde EA aan dat de Star Wars Battlefront 2-bèta op 4 oktober start op PlayStation 4, Xbox One en pc voor spelers die het spel al gereserveerd hebben. Deze mensen krijgen tevens bonus content, zoals de Yoda's Epic Lightsaber Mastery Star Card. De bèta is vervolgens vanaf 6 oktober toegankelijk voor iedereen. Op 9 oktober eindigt de bèta.

Star Was Battlegrond 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast de preview van Star Wars Battlefront 2 op Gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou