Inhoud seizoenspas en dlc-packs voor Hyrule Warriors onthuld | Gamer.nl

Inhoud seizoenspas en dlc-packs voor Hyrule Warriors onthuld | Gamer.nl

Nintendo heeft de nieuwe seizoenspas voor Hyrule Warriors aangekondigd. De seizoenspas bestaat uit vier dlc-packs die gedurende dit jaar worden uitgegeven. De inhoud is gebaseerd op onder andere Link’s Awakening en Phantom Hourglass. 

De nieuwe geplande content wordt zowel voor Hyrule Warriors op Wii U als Hyrule Warriors: Legends op 3DS uitgegeven. De 3DS-versie van de game krijgt daarnaast een aantal extra mappen. Het personage Medli uit The Legend of Zelda: Wind Waker wordt deze lente gratis beschikbaar voor beide versies van de game.

Seizoenspas
De seizoenspas kan in drie vormen worden aangeschaft: alleen voor de 3DS (14,99 euro), alleen voor de Wii U (9,99 euro) of voor beide platformen (16,99 euro). Alle personages zitten hierbij inbegrepen.

Nieuwe inhoud
Eind van de lente komt de Master Wind Waker Pack uit, die exclusief op 3DS zestien nieuwe My Fairy-kostuumonderdelen en de ‘Master’ Wind Waker-map met nieuwe vechtscenario's aan de Adventure-modus toevoegt. In de zomer verschijnt het Link’s Awakening-pack, met een nieuw personage, een nieuw wapen voor Linkle en opnieuw zestien My Fairy-kostuumonderdelen en één nieuwe map voor de Adventure-modus met vechtscenario's exclusief voor 3DS. 

Media has no description

De herfst brengt het Phantom Hourgla - en Spirit Tracks-pack, met een nieuw personage, een nieuw wapen voor Toon Link en wederom vijftien nieuwe My Fairy-kostuumonderdelen en een nieuwe Adventure-modus map met twee vechtscenario’s voor 3DS. Tenslotte verschijnt in de winter het A Link Between Worlds-pack met twee nieuwe personages en nogmaals vijftien My Fairy-kostuumonderdelen met een nieuwe map.

Lo e packs
De packs kunnen ook los worden aangeschaft wanneer deze uitkomen. De eerste pack voor 3DS kost 1,99 euro en de packs die daarna worden uitgegeven zijn 6,99 euro per stuk voor 3DS en 4,99 euro per stuk voor Wii U. De reden dat de prijzen voor de 3DS hoger liggen, is omdat elk pack de eerdergenoemde extra kostuums en mappen bevat.

Spelers die de Wii U-versie van de game hebben en graag de personages willen die voor de 3DS-versie zijn uitgekomen, hebben de mogelijkheid een pack te kopen met deze personages. Het draait hier dan om personages als Skull Kid, Toon Link, King Daphnes, Tetra en Linkle. Deze pack komt deze zomer uit en kost 11,99 euro. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou