Indiegame Woven komt ook naar de Switch

Indiegame Woven komt ook naar de Switch

Ontwikkelaar Alterego Games en uitgever Sticklock hebben aangekondigd dat hun indiegame Woven naar de Nintendo Switch komt.

Spelers vliegen als een metalen vuurvlieg door de wollige wereld van Woven. De wereld waar de game zich in afspeelt verkeerde ooit in rust en vrede, maar dit is veranderd. De vuurvlieg, genaamd Glitch, ontmoet Fluffy de olifant waarmee hij de wereld van Woven moet redden.

Onder de wollige wereld houdt zich een schurk schuil die net als de protagonist Glitch, van metaal is gemaakt. Het is aan de speler om de schurk te ontdoen van zijn grip over de schattige wereld. Dit doen hij/zij door puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen.

Spelers kunnen Fluffy zelf personaliseren door lichaamsdelen van de olifant te vervangen. Met deze aanpassingen kan Fluffy bepaalde puzzels oplossen die anders niet hadden gekund. Het verhaal van Woven wordt voorgedragen met een rijmpje door een serieuze voorlezer.

Watch on YouTube

Woven is vanaf 15 november beschikbaar in Nederland voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de demo/eerste versie gespeeld ten tijde van de kickstarter. Leek mij beetje kinderachtig, maar het was juist een heerlijk spel om in rond te dwalen. Vooral het combineren van dieren is goed bedacht. Mooie indiegame

0

Aanbevolen voor jou