Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december

Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december

Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december. Dat kondigde Ubisoft aan tijdens de laatste Ubisoft Forward-presentatie.

Immortals stond eerder bekend als Gods and Monsters, maar veranderde volgens Ubisoft tijdens de ontwikkeling dusdanig dat de naam werd gewijzigd. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god.

De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen. De game bevat verder een aantal RPG-elementen, zoals goddelijke krachten die te upgraden zijn en een lootsysteem.

De game verschijnt op 3 december voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc. De next-gen versies worden beschikbaar als gratis update.

Lees ook onze hands-on preview van de game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die kleurrijke wereld ziet er fantastisch uit. Ben helaas niet echt een fan van puzzle elementen. Game lijkt veel weg te hebben van Zelda BOTW. Of het echt eens iets anders gaat doen dan de gemiddelde UBI valt te bezien.

0
test

@xeros Dat vond ik nu ook. Moest meteen aan Breath of the Wild denken.

0
test

@JohnniePeters Ik moest bij de eerste trailer paar jaar terug al aan zelda denken. Beter goed gejat dan slecht bedacht zullen ze wel denken. Want heel veel hebben ze zo over genomen van Breath of the wild.

0
test

Ubisoft knipt en plakt normaal zijn eigen games tot deeltje 86, maar dit is wel een heel genante rip-off van Breath of the Wild.

0
test

@Agent 4125 true. Hier gaat op beter goed gejat dan slecht verzonnen. En het ziet er naar uit dat ze heel goed en zo’n beetje alles gejat hebben wat bruikbaar was voor ze 😂. Desalniettemin kan dit interessant worden. Weet alleen niet of ik weer een Grieks mythologie spel wil spelen. Die saus en sfeer heb ik al genoeg van gehad.

0

Aanbevolen voor jou