IJskoude demo NHL 2K7 binnenkort op Xbox Live* | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

2K Sports probeert met de NHL 2K serie tegengas te geven aan EA Sports'NHL reeks. Dit lukt de ontwikkelaar buitengewoon goed en dus kon ook de2007-versie van de grond komen. NHL 2K7 bevat een aantal vernieuwingen.Zo is het met Pre ure Control mogelijk om je teamgenoten verdedigendeinstructies te geven en worden er door Cinemotion nog mooiere beeldengecreëerd, door de prachtigste camerahoeken (on Ice!)  teselecteren en dit te combineren met orkestrale klanken (on Ice!).

Klinkt dit je ook als muziek (on Ice!) in de oren, dan kun je nu dedemo downloaden vanaf Xbox Live Marketplace. Probeer voor de grap ookeens Marie van de Ven na te doen met zijn prachtige schaatsbewegingen(on Ice!), want als 2K Sports de waarheid spreekt, moet de game erbloedjemooi uitzien.

*UPDATETake Two mailde ons dat de Europese demo van de game nog niet ophet programma staat en dat morgen Amerika de demo voorgeschoteldkrijgt. Waarschijnlijk wordt de demo in Europa op 22 september op XboxLive gezet. Waarom de verschillen er zijn, Joost mag het weten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou