Hyrule Warriors is een miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Hyrule Warriors is een miljoen keer verscheept | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De Wii U-game kwam op 14 augustus uit in Japan en 19 september in Europa. Hyrule Warriors combineert de gebruikelijke actievolle Dynasty Warriors-gameplay met personages en settings uit het Zelda-universum.

De game krijgt in totaal vijf uitbreidingen, waarvan er momenteel drie uit zijn: de Hyrule Warriors Characters-uitbreiding, de Master Quest Pack en de Twilight Prince -dlc. Deze eerste werd gratis verstrekt aan spelers. De vierde uitbreiding Majora's Mask komt op 5 februari uit, deze zou oorspronkelijke deze maand uitkomen. Lees hier de Gamer.nl-review van Hyrule Warriors.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou