Hyrule Warriors: Age of Calamity blijkt bestverkochte Warriors-game ooit

Hyrule Warriors: Age of Calamity blijkt bestverkochte Warriors-game ooit

Hyrule Warriors: Age of Calamity is de bestverkochte Warriors-game ooit.

Dat heeft ontwikkelaar Koei Tecmo aangekondigd. Er zijn wereldwijd meer dan 3,5 miljoen exemplaren van de vorig najaar verschenen game verscheept. 

Koei Tecmo ontwikkelt ook de vele delen van de Dynasty Warriors-reeks, waarin dezelfde actievolle Musou-gameplay zit. Daarnaast was het bedrijf ook verantwoordelijk voor de eerste Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors.

Koei Tecmo heeft ook bekendgemaakt dat er van Nioh 2 inmiddels meer dan 1,4 miljoen exemplaren zijn verscheept. In februari komt de game uit op pc en PlayStation 5. Dan verschijnt ook een PS5-collectie met het eerste en tweede deel.

Hyrule Warriors: Age of Calamity speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. De game is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Hyrule Warrios: Age of Calamity

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit hier nog steeds op te azen. Wellicht binnenkort eens bestellen 😁

0
test

@Jumpman ja anders ik wel. Demo smaakte naar meer. Maar heb mezelf opgedragen eerst wat backlog weg te spelen, hopelijk is er tegen die tijd een keer een aanbieding

0
test

Vind dat niet zo gek, je pakt een van de populairste Nintendo franchises en pleurt er de Warriors formule overheen. Had zelf de demo gedownload en was er na een halfuurtje wel helemaal klaar mee. Echt totaal niet mijn ding. Wel jammer, want meer verhaal in breath of the wild sprak me wel aan.

0
test

@WvA Als je niet verder kijkt dan de demo dan kun je er echt niet goed over oordelen..

0

@Baroness natuurlijk kan je wel na een half uur demo oordelen of een game bij je past of niet. Beetje rare reactie dit. Als je liever normale RPGs speelt: kan ik me voorstellen dat je hack 'n slash niet leuk vindt. ARPG/hacknslash/warrior game (hoe je het wil noemen) is gewoon niet voor iedereen.

0

Aanbevolen voor jou