Hugh Laurie herenigd met Stephen Fry in LittleBigPlanet 3 | Gamer.nl

Hugh Laurie herenigd met Stephen Fry in LittleBigPlanet 3 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Stephen Fry is de verteller van het verhaal, Hugh Laurie neemt de rol van slechterik op zich. De twee vormden in de jaren '80 en '90 een bekend komisch duo op de Britse televisie in het sketchprogramma A bit of Fry and Laurie. Fry neemt de rol van verteller al sinds het eerste deel van LittleBigPlanet op zich.

Sony zegt verder dat er meer stemmen uit eerdere LittleBigPlanet-games zullen terugkeren, al onthult het bedrijf nog niet om welke het precies gaat. LittleBigPlanet 3 komt 19 november uit voor PlayStation 3 en PlayStation 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou