HTC Vive-bundel permanent 200 dollar in prijs verlaagd | Gamer.nl

HTC Vive-bundel permanent 200 dollar in prijs verlaagd | Gamer.nl

De adviesprijs van de HTC Vive-bundel is verlaagd van 799 dollar voor 599 dollar. Ook in Nederland is de prijs van het product aangepast.

Rikard Steiber, president van de Viveport-dienst van HTC, vertelt dat de prijsverlaging "het maakt dat het apparaat een stuk aantrekkelijker is voor consumenten en bedrijven. Ook zal de prijsverlaging voor extra verkopen zorgen tijdens de aankomende feestdagen".

Speculatie is dat de prijsverlaging een reactie is op de recente afprijzing van Oculus Rift. Steiber reageert hierop:

"Ik denk niet dat dat het geval is. Ik geloof dat wij marktleider zijn en ons doel is altijd geweest op hoge kwaliteit virtual reality voor iedereen beschikbaar te maken. Om dit doel te bereiken hebben wij de prijs van het product fors verlaagd en dat is altijd het plan geweest. Ik zie het als een positief punt dat andere spelers op de markt dezelfde stappen ondernemen".

Bij aanschaf van de bundel krijgen gebruikers een gratis trial van Viveport Subscription, waardoor zij tot vijf titels per maand gratis kunnen spelen, waaronder Everest VR en Richie's Plank.

Tot nu toe is in Nederland alleen op Coolblue een prijsverlaging aangetroffen, waar HTC Vive verkrijgbaar is van 899 euro nu voor 699 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou