HP werkt samen met Valve en Microsoft aan vr-headset

HP werkt samen met Valve en Microsoft aan vr-headset

HP is een samenwerking aangegaan met Valve en Microsoft voor de ontwikkeling van een vr-headset. Dat blijkt uit de website van HP en een Steam-pagina van de headset die onlangs uitkwam.

Op de website van HP worden Valve en Microsoft vermeld als partners van de headset. De drie bedrijven sluiten de handen ineen en werken aan een apparaat dat momenteel simpelweg de naam: Next Gen HP VR Headset heeft. Op de site van HP meldt de ontwikkelaar het volgende:

“De nieuwe generatie HP VR-headset biedt een meeslepender, comfortabeler en meer compatibele ervaring dan de vorige generatie VR-headsets. Het wordt de nieuwe standaard in VR.”

Via de site van HP kunnen geïnteresseerden vragen om een bericht te ontvangen wanneer de headset beschikbaar is, daarnaast kunnen mensen ook aanvinken om updates te ontvangen.

Op de Steam-pagina staat een korte trailer waarin het ontwerp van de nieuwe headset geteast wordt. Het HP-logo is duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de bril, maar verder vallen veel details weg in het duister. Wanneer de vr-headset uitkomt is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Inderdaad. Zo'n geweldige console in aantocht en niet de mogelijkheid om er een VR bril op aan te sluiten..:( Mocht MS toch ook op die toer gaan dan wordt het ineens heel moeilijk kiezen voor mij..

0

@denver Dan zouden ze meteen op 3- 0 voorsprong staan op Sony's PSVR. Xbox Series X Half Life: Alyx Edition.

0

Aanbevolen voor jou