Horizon Zero Dawn-designer Mike Nash overleden

Horizon Zero Dawn-designer Mike Nash overleden

Mike Nash, onder andere bekend van zijn werk als de lead principle designer en concept artist van Horizon Zero Dawn, is overleden.

De oorzaak van zijn dood is niet publiekelijk bekendgemaakt. Op Twitter werd zijn overlijden bevestigd door een vriend en voormalige collega, Gavriil Klimov. Hij meldde dat Nash een "hardwerkende persoon was die zoveel mogelijk uren besteedde aan zichzelf verbeteren en het beste werk mogelijk afleveren".

Na zijn werk aan Horizon Zero Dawn, besteedde Nash zijn tijd aan het mentoren van andere artiesten en het plaatsten van video's op zijn persoonlijke

Watch on YouTube

.

Klimov deelde ook niet eerder uitgebrachte designs van robots uit Horizon Zero Dawn die door Nash gemaakt zijn in het programma ZBrush. Dat werk is hieronder te zien. Op ArtStation is een herdenkingspagina opgericht waar ander werk van Nash wordt getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben toch wel benieuwd hoe hij dan dood was gegaan en hou oud tie was. Word wel gezegd dat tie "zo jong" was maar kan geen leeftijd vinden.

0
test

@HunterSeeker Hij was 35 jaar.

0
test

Zie z'n youtube account M.A.N. Studios, heeft er ook behoorlijk persoonlijke monologen op staan.

0
test

35 jaar :( Nu gaan we uiteindelijk allemaal een keer dood maar 35 jaar :(, alles boven de 85 is ook niet leuk maar dan heb je tenslotte (hopelijk) nog een beetje geleefd.

0

Aanbevolen voor jou