Hoofdverhaal Cyberpunk 2077 is korter dan dat van The Witcher 3

Hoofdverhaal Cyberpunk 2077 is korter dan dat van The Witcher 3

Cyberpunk 2077 krijgt een korter hoofdverhaal dan The Witcher 3: Wild Hunt, de vorige grote rpg van ontwikkelaar CD Projekt Red.

Dat meldde ontwikkelaar Patrick K. Milles tijdens de post-show van de derde episode van Night City Wire die dit weekend werd uitgezonden.

Volgens hem is dit gedaan omdat weinig mensen het verhaal van The Witcher 3 hebben uitgespeeld. "Het hoofdverhaal van Cyberpunk 2077 is iets korter dan die van The Witcher 3. We kregen veel klachten dat het verhaal van The Witcher 3 te lang was. Wanneer we kijken naar de cijfers, zien we dan veel mensen heel ver in het spel zijn gekomen, maar het nooit hebben uitgespeeld. We willen dat je het volledige verhaal ziet, dus het verhaal (van Cyberpunk 2077) is iets korter, maar er is veel te doen. Ik heb geen indicatie van hoelang je bezig bent als je alles in de game wil doen."

Hoewel Cyberpunk 2077 dus sneller uitgespeeld kan worden dan The Witcher 3, kunnen spelers vele tientallen uren in de game stoppen om alles te zien. The Witcher 3 kon in zo'n vijftig uur worden uitgespeeld, maar door alles te doen waren spelers meer dan 150 uur bezig.

Cyberpunk 2077 komt op 19 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel is dan ook op de next-gen consoles speelbaar. Uiteindelijk moet er ook een gratis update voor de game op next-gen consoles uitkomen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Size doesn't matter.

0
test

dat is prima zolang de kwaliteit hoog is

0

Aanbevolen voor jou