Hoofdpersoon InFamous 2 krijgt tweede make-over | Gamer.nl

Hoofdpersoon InFamous 2 krijgt tweede make-over | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de eerste trailer van het vervolg op de succesvolle superhelden-game InFamous, werd Cole een totaal anders uitziende hoofdpersoon. Deze Cole had namelijk zijn haar terug laten groeien, droeg hippere kleding en bleek in de periode tu en het eerste en tweede deel een aantal tattoeages te hebben laten zetten. Deze besli ing viel bij veel fans van de eerste InFamous niet in goede aarde.

Uit de afbeeldingen blijkt echter dat er wederom gesleuteld is aan het uiterlijk van Cole. Afgaande op de informatie van IGN, lijkt Cole nu weer meer op hoe hij er in het eerste deel uitzag.  

InFamous 2 werd vorige maand door Sony bevestigd. In InFamous 2 krijgen spelers wederom de controle over Cole. Bovenop de elektrische krachten van het eerste deel draagt Cole deze keer een wapen bij zich, waar hij ook een elektrische lading mee uit kan delen. Uit de getoonde trailer bleek verder dat Cole ook ijskrachten tot zijn beschikking heeft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou