Honkbalspel met Spongebob, Ren en Stimpy onderweg | Gamer.nl

Honkbalspel met Spongebob, Ren en Stimpy onderweg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tekenfilmpersonages, waaronder ook Invader Zim, Dudley Puppy, Fanboy en Chum Chum, zullen samen met bekende honkbalspelers zoals Miguel Cabrera en Matt Holliday spelen. 2K Games heeft namelijk de rechten voor het maken van games van de Major League Baseball-competitie. 

Wanneer de game uitkomt zegt 2K Games niet. Daarnaast is het nog de vraag of Nicktoons MLB überhaupt in Nederland uitkomt; aangezien honkbal niet veel populariteit geniet in Europa, komen 2K's Major League Baseball-games hier doorgaans niet uit. The Bigs 2, een over-the-top honkbal game van 2K Games, is hier echter wel uitgekomen voor Wii en Xbox 360.

The Conduit

De Wii en Xbox 360-versies van Nicktoons MLB worden ontwikkeld door High Voltage Software, de studio achter Wii-shooter The Conduit en zijn opvolger. Black Lantern Studios, die de DS-game voor zijn rekening neemt, werkte eerder aan Sesamstraat- en Dora the Explorer-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou