Homohuwelijk alleen mogelijk in EU-versie Allods Online | Gamer.nl

Homohuwelijk alleen mogelijk in EU-versie Allods Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Eén van de dingen die we hebben toegevoegd is de mogelijkheid om te trouwen, wat in-game voordelen oplevert zoals een bonus op de levensmeter wanneer de persoon waarmee je getrouwd bent zich binnen een straal van 50 meter bevindt", aldus Douvier.

Daarbij is het ook mogelijk om een huwelijk met een speler van hetzelfde geslacht aan te gaan, maar enkel in Europa, zo laat hij weten. "In andere regio's kunnen alleen man en vrouw met elkaar trouwen." Het interview gaat niet verder in op de reden achter deze besli ing.

Scheiding

Spelers kunnen ook een scheiding aanvragen, wat bij wederzijdse instemming vijf goudstukken kost. In het geval dat één van de in het echt verbonden spelers stopt met het spel, kan de ander een voorwerp kopen om het huwelijk alsnog te beëindigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou