Homeworld 3 is in pre-productie

Homeworld 3 is in pre-productie

Homeworld 3 is in pre-productie, zo heeft Gearbox op PAX West aangekondigd.

Vorige week hintte de ontwikkelaar al naar de aankondiging. Het spel is in pre-productie bij Blackbird Interactive. Een crowdfunding is nu live gegaan via Fig. Daar werd maar om één enkele dollar gevraagd, maar op moment van schrijven is al meer dan 429.000 dollar opgehaald.

Mensen die geld overmaken krijgen de kans om de ontwikkelaar te vertellen wat ze graag in Homeworld 3 zouden zien via een enquête. Hierin worden vragen gesteld over mogelijkheden in de game, waar de ontwikkelaar prioriteit op moet leggen en de inhoud van een collector's edition.

Veel meer is nog niet bekend over het spel, maar de ontwikkelaar is van plan om het verhaal en de 3D-gevechten van de vorige game voort te zetten. De real-time strategiereeks die zich afspeelt in de ruimte bestaat al sinds 1999. In de tussentijd zijn er diverse nieuwe delen en remakes uitgebracht. Homeworld: Deserts of Kharak is de meest recente game in de franchise en verscheen in 2016. Deserts of Kharak speelt zich voor de andere games af.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Meest fantastische game(s) wat ik ooit heb gespeeld, in deze genre Zeker back then was het prachtig en een genot om te spelen

0
test

<3

0

Aanbevolen voor jou