Een zucht van opluchting na het bericht dat Sierra de ontwikkeling van Homeworld 2 niet gestopt heeft. Relic en Sierra zijn de contracten aan het bekijken die over de licentie van Homeworld gaan. Dit heeft niets te maken met de huidige problemen en zou al sinds de E3 gaande zijn. Alles is dus nog mogelijk, maar het ziet ernaar uit dat Homeworld 2 het toch gaat redden als we Craig Davison, Marketing Director van Sierra, mogen geloven.

To mark this info, I provide you with this Homeworld 2 artwork. FEAST YOUR EYES! I would add that this is concept art and in no way relates to how the final game will appear. In other words, don't read too much into J. Aaron Kambeitz's Sexy Art Skillz.

Zo zie je dat niet alles en iedereen failliet gaat in de gaming business Het zou ook een verlies voor het genre geweest zijn als Homeworld geen opvolger zou krijgen. Het is nu afwachten wat de effecten van de problemen bij Sierra zijn op de ontwikkeling van het spel, maar daar zal binnenkort meer nieuws over volgen.