'Homefront uitspelen kan een complete dag kosten' | Gamer.nl

'Homefront uitspelen kan een complete dag kosten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Sommige testers hadden het spel in acht uur uitgespeeld, maar sommige deden er een hele dag over", zegt senior singleplayerdesigner Zach Wilson. "Het is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en hoe ervaren de gamer is", vervolgt Wilson.

In het interview laat Wilson weten dat Half-Life en Half-Life 2 inspiratiebronnen zijn geweest voor Homefront. "Half Life en Half-Life 2 zijn zeker de twee grootste inspiratiebronnen voor Homefront. Half-Life 2 zorgt ervoor dat je de wereld echt waardeert, dat zie je niet in veel games."

Bezetting

Homefront speelt zich af in 2027. De Verenigde Staten zijn bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de het land zijn wereldmacht is verloren. De game is een first-person shooter, waarin spelers als onderdeel van het verzet proberen de Noord-Koreanen te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou