Homefront: The Revolution krijgt microtransacties en gratis dlc | Gamer.nl

Homefront: The Revolution krijgt microtransacties en gratis dlc | Gamer.nl

Homefront: The Revolution krijgt in-game microtransacties en na de lancering van de game ook gratis downloadbare content. Dat meldt gamedesigner Fasahat Salim in een interview met Gamespot.

De microtransacties verschijnen in de game in de vorm van lootcrates. In deze kratten zitten echter geen items die andere spelers niet op een normale manier kunnen verkrijgen. "Het is absoluut geen pay-to-win systeem, want alles wat we in deze kratten leveren, is ook gratis in de game verkrijgbaar door te spelen." 


"Alles wat we aanbieden is de mogelijkheid voor spelers die niet veel tijd hebben om toch coole dingen te verkrijgen", vervolgt Salim. "Het is in feite een manier om tijd te besparen, een shortcut naar deze dingen. Men betaalt een klein beetje geld maar krijgt niets exclusiefs."

De downloadbare content die na de release gratis beschikbaar komt voor de shooter, bevat nieuwe mi ies. "We gaan geen packs doen, geen map packs of iets dergelijks. Wanneer we een mi ie hebben ontwikkeld, geven we hem uit, de spelers kunnen het spelen, en dat blijven we zeker een jaar na release doen."

Homefront: The Revolution krijgt op 11 februari een bèta. De volledige game verschijnt op 17 mei op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou